کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

Blog Article

ترمیم دندان‌های جلویی: به دلیل ظاهر زیبا و توانایی تطابق با رنگ دندان‌ها، کامپوزیت مخصوصاً برای ترمیم دندان‌های جلویی (دندان‌های قابل رویت) مورد استفاده قرار می‌گیرد.

عادانی مانند جویدن ناخن، دندان قروچه و جویدن اشیا سخت را مدیریت کنید.

بیشترین و قابل توجه ترین کاربرد آن پر کردن دندان بعد از عصب کشی، ترمیم دندان های آسیب دیده و رفع عیوب ظاهری دندانی است.

پالیش‌های دوره‌ای: دندانپزشک شما ممکن است توصیه کند که به طور دوره‌ای کامپوزیت‌های خود را پولیش کنید تا براقیت و زیبایی آن‌ها حفظ شود.

هر سوال، انتقاد یا پیشنهادی دارید، با ما درمیان بگذارید لغو پاسخ

پس از اسیدشویی، لایه‌ای از کامپوزیت بر روی دندان اعمال می‌شود. این لایه شامل ماتریس رزین و ذرات پرکننده است. دندانپزشک با کمک اپلیکاتور، مقدار کمی پلاستیک مایع یا عامل باندینگ را روی ناحیه اسیدشویی شده می‌مالد. دندانپزشک ممکن است مقداری فشار هوا را روی عامل باندینگ اعمال کند تا از نازک و یکنواخت بودن لایه اطمینان حاصل کند.

مصرف غذاهای سالم: مصرف میوه‌ها و سبزیجات تازه و غذاهای غنی از کلسیم و ویتامین‌ها به سلامت کلی دندان‌ها و لثه‌ها کمک می‌کند.

سیالیت بالا و ثبات رنگ در این کامپوزیت‌ها از ویژگی‌های این محصول محسوب می‌شود.

موارد زیر تنها تعدادی از مزایای باندینگ دندان با این ماده کاربردی و ارزشمند است:

در ادامه می فهمیم کامپوزیت دندان چیست و چگونه انجام میشود و با انواع، مزایا و عوارض آن آشنا می شویم.

این ماده ترکیبی از رزین و مواد پرکننده، امکان تطابق بالا با رنگ دندانها را فراهم می‌کند و از لحاظ زیبایی به عنوان گزینه‌ای جذاب مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به طور کلی، کامپوزیت دندان یکی از روش‌های کم‌درد و مؤثر برای بهبود زیبایی دندان‌ها به شمار می‌آید.

ایجاد ظاهر دندان خرگوشی با کامپوزیت: در این روش، دندان‌های جلویی (پیشین) به صورت عمدی بلندتر و برجسته‌تر از سایر دندان‌ها ساخته می‌شوند.

ونیر کامپوزیت به‌ویژه برای ترمیم دندان‌های جلویی کاربرد دارد و از نظر عبوردهی نور، پولیش‌پذیری و رنگ‌پذیری با ونیرهای سرامیکی متفاوت است.

Report this page